VBRO

Natasja & Edwin hebben de VBRO-Trotsplaat

Na enkele Engelstalige nummers uitgebracht te hebben, waaronder, “Lost In Love” en “You Don’t Have To Say You Love Me” en het bijhorende album “Golden Duets”, komen Natasja & Edwin deze keer uit met een fantastisch mooi Nederlandstalig duet. Natasja & Edwin vinden het heerlijk om samen te zingen en mensen blij te maken met mooie muziek en teksten, of dat Nederlands of Engelstalig is maakt voor het liefdespaar niet uit, als het gevoel maar juist is! Zo kwamen Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak in contact met één van Duitslands grootste schrijvers/producenten, Ralf Rudnik (bekend van grote hits van o.a. Höhner, Helene Fischer etc.), die speciaal voor hen dit nummer schreef. De tekst van “Neem De Liefde Met Je Mee”, schreef Edwin van Hoevelaak zelf. Met dit lied, willen Natasja & Edwin de liefde voor elkaar en het leven bezingen. Deze week als VBRO-Trotsplaat, de meeste gedraaide van je favoriete radio!

Trouwens, op 9 september staan Natasja & Edwin met de grandioze show “A Tribute To Golden Memories”, in samenwerking met VBRO, in Concertgebouw Brugge. Onder leiding van de Marcel Fisser Band bezorgen Natasja & Edwin je de mooiste avond, vol gouden songs van o.a. Helene Fischer, Demis Roussos, BZN, The Carpenters en uiteraard hun eigen Nederlandstalige repertoire. Dit alles in een sfeervolle ambiance met een spetterend gastoptreden van Christoff & Lindsay en nóg een verrassing!
Informatie of tickets kan je verkrijgen via: Tickets Brugge | Natasja & Edwin – A Tribute to Golden Memories. Het kan ook dagelijks door langs te lopen bij In & Uit in Concertgebouw Brugge (‘t Zand 34) of telefonisch op het nummer +32 (0)78 15 20 20.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat