VBRO

Leo Nardell heeft de VBRO-Trotsplaat

De wijze woorden die Leo Nardell heel z’n leven al uitspreekt hebben ook weer betrekking op de productie van z’n nieuwe swingende single ‘Want Ze Houdt Weer Van Mij’. Leo heeft namelijk als stelregel “We doen het goed of we doen het niet. Alle waar is naar zijn geld.” Of met andere woorden: van iets dat goedkoop is kan men niet verlangen dat het onderste uit de kan worden gehaald. Leo werkt al vele jaren samen met producer Manfred Jongenelis. Daar zit volgens Leo een kostenplaatje aan en dat hoor je duidelijk terug in deze mooie productie. Leo: ‘Want Ze Houdt Weer Van Mij’ is eigenlijk een heel oud liedje dat Co van Raaijen ruim 30 jaar geleden voor Max Muiderman heeft geschreven. Ik hoorde deze plaat een tijdje geleden weer eens en dacht meteen, daar ga ik iets mee doen. Manfred is er vervolgens mee aan het stoeien gegaan en heeft het geheel een beetje sneller gemaakt zodat de gezelligheid er vanaf spat. Dat is het voordeel als je met een vaste producer werkt. Hij weet precies de passende sfeer te verwerken. Ik denk ook dat heel veel mensen de originele versie niet eens kennen. In ieder geval past dit nummer heel goed in mijn repertoire. Het liedje blijft hangen en brengt het publiek in de juiste stemming.’ En die krijg je de hele week lang op de radio als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat