VBRO

Robert Pater heeft de VBRO-Trotsplaat

Robert Pater, al vele jaren een bekende bij van de VBRO-luisteraar en één van de populaire Nederlandse volksartiesten, laat opnieuw van zich horen deze zomer! De zanger die trouwens ook hét grote voorbeeld van Marco Schuitmaker (‘Engelbewaarder’) is, heeft alweer een volgende knaller klaargestoomd met z’n entourage. Na zijn singles ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ dook Robert in de platencollectie en kwam hij uit bij de Will Tura-klassieker El Bandido. De mid-tempo ballade, in 1995 ook een hit voor Frank Galan, werd voorzien van een heerlijk dansbare beat waardoor de song in één klap uitgewerkt is tot een echte meezinger. Richting het najaar, de carnaval, après-ski en talrijke schlager- en volksfeesten zou deze ‘El Bandido’ wel eens een knaller kunnen worden in de Lage Landen. Aan feest geen gebrek, want Rober Pater zorgt niet alleen voor de slingers, hij charmeert ook nog eens met zijn heerlijke El Bandido, deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat