VBRO

Stef Horn heeft de VBRO-Trotsplaat

“Jij Gaat Met Mij Mij Vanavond” is de nieuwe single van Stef Horn. Een uptempo liedje dat erg aanstekelijk is en vervolgens in je hoofd blijft zitten zodat je het vrijwel meteen meezingt. Stef bracht het eigenlijk al eerder uit, in de herfst van vorig jaar, maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden had het toen niet echt het geluk om door te dringen. Met de videoclip die voor dit nummer is gemaakt, maakt de Alkmaarder als hetero z’n punt dat het niet uitmaakt welke seksuele geaardheid je hebt zolang je maar gelukkig bent in de liefde. Stef heeft in de clip twee mannen en twee dames als stel op de set. Een heel sterk punt, zo klonk het alvast in Amsterdam. Deze week in de Zuidelijke Nederlanden in de kijker want Stef Horn heeft de VBRO-Trotsplaat te pakken!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat