VBRO

Bart Kaëll heeft de VBRO-Trotsplaat

Bart Kaëll viert zijn veertigjarige carrière met een deluxe album ’40 Jaar Hits!’. Hij trakteert daarmee zijn fans op een driedubbele CD met klassiekers en ook gloednieuw onuitgebracht materiaal. In totaal krijg je luisterplezier van heel toepasselijk veertig nummers + 1 omdat we al uitkijken naar het 41ste jaar. ’40 Jaar Hits!’ is een driedubbel-CD met klassiekers zoals ‘De Marie-Louise’, ‘Mooi Weer Vandaag’, ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ en tien onuitgebrachte en nieuwe singles waaronder zijn zomerhit ‘Wat Is Jouw Geheim’. Die nieuwe liedjes kan je ook verkrijgen op een exclusieve vinyl LP ‘Mijn Geheim… Zit Binnenin’, een ideaal geschenk voor de eindejaarsfeesten. Het najaar start Bart Kaëll feestelijk met een gloednieuwe single ‘Winter Van Ons Leven’, waarin hij dankbaar terugblikt op een rijkgevuld leven dat voorbij vliegt en waarin hij dankbaar vooruitblikt naar al het moois dat wellicht nog komen zal. Voor de single dook hij in de studio met niemand minder dan Miguel Wiels en Kurt Burgelman. En deze week heeft hij met z’n nieuwe liedje de VBRO-Trotsplaat te pakken!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat