VBRO

Danny Fabry heeft de VBRO-Trotsplaat

Na 52 jaar carrière is Danny Fabry nog altijd één van onze meest gevraagde artiesten. Goed voor hem natuurlijk want het podium, dàt is alles voor deze sympathieke ‘Mister Smile’. Ook boven de Moerdijk worden onze Vlaamse toppers in het oog gehouden. Daar spelen wij dan weer een flinke rol in en van tijd tot tijd komt daar ook een mooie Nederland-Vlaanderen uit. Dit keer niet in de vorm van een grensoverschrijdend duet, maar wel als een eerbetoon vanuit Vlaanderen aan een Nederlands icoon. Danny Fabry brengt z’n nieuwe single “Maar Ik Heb Jou” uit in Vlaanderen én in Nederland en brengt daarmee de herinnering aan Pierre Kartner op de voorgrond. Die overleed inmiddels bijna één jaar geleden. Het was Pierre Kartner die het nummer schreef, zowel tekst als muziek. Een prachtige tekst met een geweldige melodie, kortom een meesterwerk van Pierre. Danny brengt hem alle eer in onze nieuwe VBRO-Trotsplaat “Maar Ik Heb Jou”!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat