VBRO

Davy Gilles heeft de VBRO-Trotsplaat

Naast zijn muzikale activiteiten bij De Romeo’s én met zijn vrouw Sasha bestaat er ook nog een solocarrière voor Davy Gilles. Op het einde van de coronaperiode scoorde hij al een dikke hit met zijn meeslepende popsingle ‘Door Al M’n Tranen Heen’Davy is een succesvolle ambassadeur van het moderne levenslied, een muziekgenre dat hem nauw aan het hart ligt. Met ‘Jij Bent M’n Leven’ verscheen nu alweer een nieuw pareltje op zijn eigen platenlabel. Samen met producer Edwin De Groot, zijn muzikanten én een blazerssectie lanceert Davy een frisse Nederlandstalige popsong die je meteen kan toevoegen aan je favoriete muzieklijstje. De videoclip is bijzonder, want hiervoor strikte hij twee bekende gezichten, waaronder een populaire radio-dj als adembenemende saxofoniste. Deze week met verve onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat