VBRO

Johan Heuser heeft de VBRO-Trotsplaat

De Nederlandse zanger Johan Heuser heeft zich de afgelopen jaren op persoonlijk en op zakelijk gebied eerder in stilte weten te ontwikkelen tot de liefdevolle persoon die hij nu is. Met zijn familie, vrienden en ook Corry Konings aan zijn zijde, die hem ook nu van professioneel muzikaal advies voorziet, kan de goedlachse volkszanger niet anders dan ‘zweven op roze wolken’! Z’n nieuwe vrolijke meezinger ‘Heb Jij Het Licht Soms Gezien’ is geschreven door Emile Hartkamp, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en bij Johan Heuser terecht gekomen door Kees Stevens (De Bevers). De single die wordt vergezeld door een catchy videoclip zal bij de fans van het Nederlandstalige lied goed in de smaak vallen. Mede door de eigentijdse sound, het opzwepende tempo en de warmte van de herkenbare stem die menig hart sneller doet kloppen. Johan Heuser is helemaal terug! Hij kàn al terugblikken op een mooie carrière en is er nu klaar voor om deze weer nieuw leven in te blazen. Ook wil Johan meteen een bijzondere en positieve boodschap uitdragen. Leef je leven. Hou van elkaar. En wees lief voor elkaar. Johan Heuser is back in business!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat