VBRO

Aurélie heeft de VBRO-Trotsplaat

Aurélie begon begin 2023 als solozangeres en nog geen jaar verder kan ze al rekenen op heel wat leuke optredens, een derde solo-single én een artiestencontract in Nederland! Ze dook een tijdje geleden de studio in voor de opvolger van ‘Weekend’, en die kwam intussen goed en wel op onze VBRO-Muziekredactie terecht. Hoe ze precies door onze Noorderburen ontdekt werd, dat vertelt ze zelf: “Ik kreeg na de zomer telefoon van de bekende Nederlandse producer Manfred Jongenelis met de vraag of hij een nummer voor me mocht schrijven binnen mijn genre Schlager-Pop. Ik was meteen enthousiast! Dat was de eerste stap richting mijn nieuwe single “Alles Of Niets”, zo zegt Aurélie. “Samen met Carlo Rijsdijk schreef Manfred aan het nummer. Mijn vriend Filip D’haeze (van Swoop) en ikzelf schreven ook mee aan de tekst. De productie was in handen van Manfred zelf.” En vanaf toen ging het snel. Kort na de opname van het nummer tekende Aurélie meteen een artiestencontract bij het bekende Nederlandse muzieklabel van Robby Langendorff, Smaragd Music. “Zowel de producer als het muzieklabel geloven in mij. Het is heel fijn om zo’n extra duw te krijgen in mijn prille carrière”, voegt Aurélie eraan toe. “Alles Of Niets” is echt een nummer dat volledig op mijn lijf geschreven is.” Luister mee naar onze nieuwe VBRO-Trotsplaat, een sterke Schlager-pop song, met een leuke beat en een vleugje ondeugendheid. “De tekst is zelfs wat autobiografisch, dat maakt het helemaal eigen.”, lacht Aurélie nog.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat