VBRO

Matthijs Koning heeft de VBRO-Trotsplaat

Matthijs Koning zet het nieuwe jaar in met een nieuwe single. Die kreeg als titel “Eenmaal Kom Je Toch Weer Bij Mij” mee. Eigenlijk geen verrassing want Matthijs kondigde een tweetal maanden terug al aan via de sociale media dat er een nieuwe single zou verschijnen die heel bijzonder voor hem zou zijn. Als tipje van de sluier deelde hij toe mee dat het iets helemaal anders zou zijn dan wat men van hem gewend is. En dat is dan wél een verrassing! Matthijs heeft namelijk een oud piratenliedje uit 1971 in een leuk eigentijds jasje laten steken door producer Frank Verkooyen. Het betreft namelijk de smartlap “Eenmaal Kom Je Toch Weer Bij Mij” die door zijn inmiddels 86-jarige opa en diens overleden broer als Duo De Koning samen met de Notenzaaiers destijds een plekje in de Top 40 wisten te behalen. En opa is ook uitgebreid te zien in de leuke video-clip van het familie-nummer. Een oud liedje neemt bij het begin van 2024 een nieuwe start! En wel als de eerste VBRO-Trotsplaat van het nieuwe jaar!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat