VBRO

Lissa Lewis heeft de VBRO-Trotsplaat

Lissa Lewis knalt het nieuwe jaar 2024 in met een fantastische nieuwe single! ‘Jij Laat Me Vrij’ is een liedje geworden over respect en wederzijds vertrouwen, twee belangrijke zaken die nooit onafhankelijk mogen zijn van elkaar. Lissa weet er duidelijk over mee te praten. Als je immers door je beroep vaak van huis bent en dan ook nog regelmatig in de belangstelling staat dan zijn deze twee aspecten een basisbehoefte voor een goede relatie. 100 % steun krijgen van je partner en daarbij ook nog de vrijheid om te groeien in wat je graag doet, dat kan een mens alleen maar zeer gelukkig maken. ‘Jij Laat Me Vrij’ schreef Lissa zelf, samen met Marcel Fisser en Bram Koning. Voor de productie tekende de Nederlandse topper Edwin van Hoevelaak. ‘t Is deze week de VBRO-Trotsplaat en terzelfdertijd ook de Brugse Keppe van VBRO2.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat