VBRO

Dominique heeft de VBRO-Trotsplaat

Dat zanger Dominique helemaal terug is, dat hadden we inmiddels al door want met een reeks nieuwe songs die in sneltempo tot bij ons kwamen liet hij in 2023 niets aan het toeval over om dat duidelijk te maken. En nu 2024 van start is, omarmt de Adegemse zanger een nieuw jaar vol muziek en entertainment! En er steekt nog heel wat leuk Dominiqie-nieuws in de pijplijn, zo te horen en te zien!  Starten doet hij met de nieuwe single ‘Nu Sta Ik Daar’, een welgemeende ‘bedankt’ aan het adres van zijn grote idool en inspiratiebron Will Tura. Het is origineel natuurlijk één van de vele Tura-pareltjes. En dat de keizer van het Vlaamse lied nog altijd de allergrootste en populairste artiest van Vlaanderen is, daar kon je de laatste tijd niet omheen, naar aanleiding van diens afscheid. ‘Nu Sta Ik Daar’ is alweer een voorsmaakje uit het album ‘Verdomd Ik Heb Je Gemist!’ van Dominique dat er in 2024 aankomt. Een album om U tegen te zeggen, in alle rust opgenomen zonder daarbij ook maar iets aan het toeval over te laten! Kosten noch moeite werden gespaard om in de beste studio’s op te nemen, en de beste muzikanten in te schakelen. Dat smaakt dus naar veel meer… ‘Nu Sta Ik Daar’ van Dominique is deze week de VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat