VBRO

Gerard Joling heeft de VBRO-Trotsplaat

Gerard Joling lanceert in deze Nieuwjaarsmaand een vernieuwde versie van ‘Twee Motten’. Inderdaad, het gaat hier wel degelijk om de evergreen daterend van eind jaren vijftig van Dorus, typetje van Tom Manders en zonder twijfel ook een VBRO-klassieker. Het nieuwe nummer werd meteen heel erg goed opgepakt en had in een weekje tijd al méér dan 200.000 streams. De videoclip knalde meteen naar een nummer 1 op het YouTube-aanbod en werd ook één van de meest gedownloade tracks van de afgelopen dagen. Gerard Joling: “Ik had het nummer al een aantal maanden op de plank liggen, maar door de release van mijn album ‘Dit Ben Ik’ en de Outsiders Remix van ‘Zing Met Me Mee’ kon het eigenlijk niet eerder worden gereleased. Allemaal samen kon niet, dus moest ik wel even afwachten.” En dat wachten werd beloond want Gerard heeft er meteen een dikke hit mee te pakken! Deze week én de VBRO-Trotsplaat én de Brugse Keppe bij VBRO2!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat