VBRO

Alwin van den Heuvel geeft KOM SCHAT een nieuw jasje

Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij zijn goede vriend en zanger Jan van Est om advies naar welke opnamestudio hij het beste kon gaan. Als antwoord kreeg hij The Boom! Music Studio van Frank Verkooyen. Hij volgde zijn aanbeveling op en plande een afspraak met hem in.

Alwin: Het idee van Frank om Kom Schat van Roel Britting in een foxtrot uitvoering uit te werken sprak mij erg aan. Qua tekst zijn er een paar aanpassingen gedaan zodat het iets beter uit de verf kwam. Ik ben benieuwd hoe de plaat wordt ontvangen. Plannen voor een opvolger heb ik nog niet. Ik ben iemand die niet ver vooruit kijkt en laat me graag verrassen.

Kom schat, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 17 augustus 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat