VBRO

Denny de Klerk presenteert vol trots zijn debuutalbum HEEL MIJN HART

Op 7 mei jl. vond de albumreleaseparty plaats van Denny de Klerks 13 tracks tellende debuutalbum Heel mijn hart. Het aanwezige publiek bij Studio Westpoort in Amsterdam werd getrakteerd op een gezellige muzikale middag waaraan een aantal collega-artiesten hun medewerking verleenden. Naast de uitreiking van het album, die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt, was er nog een hoogtepunt te vieren, namelijk de officiele presentatie van zijn onlangs gelanceerde gelijknamige single Heel mijn hart. Daarnaast liet Denny doorschemeren behoorlijk trots te zijn op track 7 Heb je mijn lach. Dat nummer gaat namelijk over zijn dochtertje die in augustus 2 jaar wordt. Ze krijgt in ieder geval de boodschap mee dat ze altijd bij hen terecht kan komen, zelfs als ze haar vleugels gespreid heeft.

Voor Denny was het zingen van zijn nieuwe single ook een spannend moment omdat de sound hiervan nogal afwijkt van hetgeen hij hiervoor uitbracht. Gelukkig viel de swingende productie die i.s.m. het team van Sonic Solutions tot stand kwam in goede aarde. Met name het grote aantal live instrumenten dat hiervoor werd ingezet laten zien dat hij muzikaal gezien erg gegroeid is. In ieder geval zijn de reacties die Denny van een aantal Nederlandstalige radiostations ontving allemaal zeer positief. Ook het aantal streams bij de bekende portals en de views op YouTube laten zien dat de plaat goed wordt opgepakt.

Denny: Ik moet zeggen dat het best een gevarieerd album is geworden. Het moment om de stap te nemen om een compleet album te maken kwam eigenlijk nadat ik de feestknaller Het Bierfeest uitbracht. Vanaf die tijd heb ik gasgegeven. Nog geen jaar later is de verzamelaar al een feit. Naast eigen commerciele liedjes, duetten, een ballad en covers staan er ook een tweetal rapnummers op. Als ik kijk naar de namen van de tekstschrijvers die hieraan hebben meegewerkt ben ik best een beetje trots. Hans Louws, Bram Koning, Pierre Biesterveld en Olav Hesselmans hebben toch al behoorlijk wat hits op hun naam staan. Ook de mannen van Sonic Solutions, Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen, ben ik zeer dankbaar voor alle tijd en vertrouwen die ze in mij hebben gestoken. Voorlopig zijn ze nog lang niet van mij af.

Het album Heel mijn hart is vanaf 10 mei 2023 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms.

Boek Denny de Klerk hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat