VBRO

DJ Rodrygo komt met danceversie van de megahit ‘Hey Baby’

‘Hey Baby’ zal menigeen bekend in de oren klinken. Omdat DJ Rodrygo tijdens zijn optredens als feest-dj met grote regelmaat het verzoek kreeg om dit nummer ten gehore te brengen, bracht hem dat op het idee om er een dance versie van te maken. Daarvoor nam hij contact op met één van de beste producers op dat gebied, namelijk Jan van der Toorn. Deze zoon van Sugar Lee Hooper heeft in het verleden al meegewerkt aan top-producties van oa. 2Unlimited, The Backstreet Boys, Brian Adams en Simple Minds.

Zoals inmiddels bekend heeft DJ Rodrygo z’n horizon verbreed als zanger. Onlangs lanceerde hij samen met Johan Vlemmix en Piet Boel het lied ‘Zeven gaten’. De originele versie ‘Cha Cha Cha’ van Raymond van het Groenewoud werd voorzien van een spraakmakende tekst. Deze opname vond plaats bij de Mpire studio in Eindhoven. Omdat DJ Rodrygo hier een heel goed gevoel aan heeft overgehouden toog hij nogmaals naar deze opnamestudio.

DJ Rodrygo hoopt dat de doelgroep die voornamelijk bestaat uit de jeugd helemaal uit het dak zal gaan. ‘Alles is uit de kast gehaald. We hebben daarnaast en supervette clip opgenomen. Deze wordt binnen afzienbare tijd gelanceerd.

‘Hey Baby’ en is vanaf 21 oktober 2020 legaal te downloaden en te streamen via de bekende platforms. De single verschijnt op het label Knock Knock Music.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat