VBRO

Edsilia Rombley brengt een eerbetoon aan de liefde met haar nieuwe single ‘Als Ik Weer Bij Jou Ben’

Edsilia Rombley: “Deze zin zegt het allemaal voor mij: Als ik weer bij jou ben, ben ik nooit weg geweest”. Het nummer gaat over hoe iemand je compleet kan maken en hoe diepgaand liefde kan zijn en kan blijven, ook in moeilijke tijden. “Het maakt niet uit hoe ver of hoe lang je al bij elkaar vandaan bent, het veilige en vertrouwde gevoel is er altijd.” Rombley wilde het overweldigende gevoel van liefde vangen in een nummer en heeft het gevoel dat dit met ‘Als Ik Weer Bij Jou Ben’ gelukt is.

Edsilia heeft deze ballad geschreven in samenwerking met Tjeerd P. Oosterhuis en Maxine van Breukelen, die ook meeschreven aan het eerder verschenen duet ‘Goed Voor Mij’ met Kenny B.

“Het is een heel belangrijk nummer voor me. Nu ik niet dichtbij vrienden, familie en andere dierbaren kan zijn, heeft het nog meer lading gekregen. Gelukkig kan ik mijn geliefde en kinderen wel in de armen sluiten en knuffelen, maar afstand houden tot anderen vind ik echt wel lastig. Laat staan hoe dit voor mensen is die alleen zijn en niemand kunnen zien of aanraken. Als je dit liedje hoort begrijp je ook waarom het nu uitgebracht moest worden”, aldus Rombley.

Deze single is onderdeel van Edsilia Rombley’s aankomende studioalbum, welke verwacht wordt in het najaar van 2021. Dit zal voor het eerst in 10 jaar zijn dat Rombley met een volledig eigen Nederlandstalig album komt.

‘Als Ik Weer Bij Jou Ben’ is vanaf vrijdag 26 februari te streamen via de bekende platformen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat