VBRO

Goossen Luytjes kan met EEN FEESTJUH MOET HET ZIJN rekenen op hossende mensen!

Leven voor de lol en voor de gein…een feestje moet het zijn. Die levensstijl past prima bij Goossen Luytjes. Pascal de Vormer heeft die woorden dan ook verwerkt in de tekst van de feestplaat Een feestjuh moet het zijn waarmee Goossen zich van een compleet andere kant laat zien. Om er muzikaal gezien de juiste draai aan te geven ging Goossen op advies van Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw producties) een samenwerking aan met het team van Sonic Solutions. Goossen omschrijft de muziekstijl als iets minder degelijk, maar hij staat er voor de volle 100% achter. Zijn twee voorgaande producers, Roy Otters en Martin Sterken werden keurig op de hoogte gesteld van de keuze om deze weg te bewandelen. Goossen houdt van transparantie en kan op die manier altijd weer een beroep doen op hen, mocht dat nodig zijn.

Goossen: Ik ben een echte liefhebber van blaasmuziekfestival Woodstock der Blasmusik, dat ieder jaar plaatsvindt in het Oostenrijkse Ort im Innkreis. Als ik dan op YouTube zie dat iedereen op het veld mee host, dan ga ik de uitdaging aan om dit hier in Nederland in een feesttent ook voor elkaar te krijgen. Hoempapa muziek doet het altijd goed en is niet alleen populair met carnaval. De mannen van Sonic Solutions hebben als basis de prachtige polka Auf der Vogelwiese gebruikt. Ze hebben er een vette band van weten te maken met natuurlijk veel blazers erin verwerkt. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik mijn muzikale carriere zo professioneel aan zou pakken. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en heb ook plannen om een keer een duetje op te nemen. Ik weet nog niet met wie, maar dat komt ongetwijfeld goed.

De beelden van de clip, waarin Andre Pronk figureert, zijn geschoten op de mooiste plekjes van Amsterdam. Zo is er gefilmd bij de Jordaanbrug met de Westertoren op de achtergrond. Als afsluiter werd een bezoek gebracht aan De Nieuwe Vaart de kroeg van Ronald Engel.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat