VBRO

Ingmar Hut en Jeroen Stevens slaan handen ineen

Ingmar Hut en Jeroen Stevens hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet tijdens een clipopname van Ingmar. Ze zeggen zelf dat hun vriendschap met losse elementen is opgebouwd, maar ondertussen staat het zo stevig als een huis en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Al kennen we elkaar nog maar drie jaar, het voelt inmiddels een eeuwigheid.

Door de corona kregen we meer contact en raakten we in gesprek over wat we konden gaan doen als alles weer kan en mag. Wij moeten weer aan de bak, we moeten ons weer goed op de kaart zetten, wij moeten ons zichtbaar maken. Al snel waren ze er over uit, er moest een Hollandse avond komen.

We hebben plannen op papier gezet, een lijst gemaakt met artiesten, zalen gezocht en met deze basispunten zijn we aan de slag gegaan. Eigenlijk was alles binnen No-time geregeld.
Na één gesprek met zalencentrum Den Kaat in het mooie Drentse Zuidwolde, was onze “Hollandse avond” een feit.

Tijdens deze avond zullen er diverse optredens zijn van oa Dorette Duurkoop, Martin Sterken, Marco de Hollander, Jan Spijkerman, Quint, de Dikdakkers en ze hebben een mystery quest, bekend van radio en televisie, weten te strikken. Uiteraard zullen ook Ingmar en Jeroen gaan optreden. De presentatie ligt in handen van Nico van der Molen (bekend van de Molenbroeders).

Het feest zal plaatsvinden op 01 oktober 2022 in Zalencentrum Den Kaat aan de Hoofdstraat 97 te Zuidwolde (Drenthe). De kaartverkoop is al in volle gang. De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de kassa. Ze zijn te bestellen via www.hollandseavondzuidwolde.com.

Dit is nog maar het begin van hun samenwerking. Voor wie niets wil missen waar ze mee bezig zijn, ze zijn te volgen via diverse sociale media. We gaan nog iets doen in aanloop naar 1 oktober, maar daarover later meer, aldus het duo.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat