VBRO

Jeffrey Brons steekt Spargo klassieker YOU AND ME in Nederlandstalig jasje met SCHATJE JIJ EN IK

Jeffrey Brons werd een paar maanden geleden door z’n maatje en zanger Enrico Moes als het ware voor de leeuwen gegooid. Dat resulteerde uiteindelijk in z’n debuutsingle ‘Elke dag’ die uitgebracht werd bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. De tweede single op dit gerenommeerde platenlabel van Ronald Visch is een Nederlandstalige bewerking op de Spargo Klassieker ‘You and Me’ die in 1980 gelanceerd werd.

Op het moment dat ‘You and Me’ verscheen was de uit Soest afkomstige zanger nog niet eens geboren. ‘M’n schoonmoeder kwam met het idee om dit nummer te coveren met een Nederlandse tekst. Nou is het zo dat Ruud Mulder, de vader van een vriend van mij, de gitarist was van de originele Spargo band. Ik vertelde hem dat ik graag een Nederlandstalige versie wilde lanceren van ‘You and Me’. Hij heeft vervolgens de tekstgeschreven van mijn nieuwe single ‘Schatje Jij & Ik’. De opnames vonden wederom plaats bij Sonic Solutions o.l.v. producer Joris van Dijk. Ik hoop overigens wel dat mijn naamsbekendheid met deze herkenbare melodie gaat groeien’, onthult Jeffrey.

Het was de bedoeling om deze single al eeder uit te brengen. Nadat het nummer was opgenomen werd er een afspraak gemaakt om de clip te schieten. Maar op 28 september jl. beviel z’n vriendin Rosa echter van hun allereeste kindje Lena. Voor Jeffrey een gegronde reden om de release even uit te stellen. Inmiddels is Lena 5 weken oud en vond Jeffrey een geschikt moment om een nieuwe afspraak te maken met clipproducent Gerrit Driessen. Er zijn beelden geschoten in Soest en wel op de voormalige vliegbasis, in een café én bij openhaard winkel Bako dat in handen is van zijn schoonouders. Vanwege de geboorte van Lena is de kans overigens groot dat zijn volgende single over zijn dochterje gaat.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat