VBRO

Lars Brans lanceert nieuwe single DANS JE MEE

Zowel Lars Brans als producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern hebben alle passie die ze bezitten verwerkt in de nieuwe single Dans je mee. Het is totaal iets anders dan de voorgaande drie singles van Lars, maar als je het eindresultaat hoort, kan het niet anders dan dat je daar vrolijk van wordt. Lars omschrijft het lied zelf als een uptempo zomers plaatje waarin, muzikaal gezien, de hoofdrol is weggelegd voor de gitaarpartijen die zijn ingespeeld door Marcel Fisser en de vrolijke klanken van de accordeon waar Daniël Metz verantwoordelijk voor is.

Lars: We hebben er alle vertrouwen in dat deze single nog wel eens goed opgepakt zou kunnen worden. We denken dat dit onderwerp ook de jeugd van tegenwoordig wel zal aanspreken. Samen genieten in afwachting van wat er allemaal gaat komen. Als ik er alleen al naar luister word ik al vrolijk van het liedje….

De single Dans je mee is vanaf 29 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Joeri van den Kieboom ( BreedBeeldAV) is te bewonderen op Youtube en de bekende clipzenders. Lars heeft speciaal één van de populairste danseressen die Nederland kent bereid gevonden om te figureren. Op vrijwel elk groot festival en ook zeker in deze clip danst ze de sterren van de hemel. De beelden moet je gewoon zien

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat