VBRO

Marlane laat de zomer stralen met haar nieuwe single “Lekker Zonnen”

Zangeres Marlane brengt een onweerstaanbare dosis zomerse vibes met haar nieuwste single “Lekker Zonnen”. Dit vrolijke nummer, geschreven door Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk, en geproduceerd door Manfred Jongenelis, nodigt luisteraars uit om volop te genieten van de komende zomermaanden.

Met “Lekker Zonnen” levert Marlane een perfecte soundtrack voor zonnige dagen en warme avonden. Het nummer ademt een heerlijke sfeer, waarbij de aanstekelijke melodie en de opgewekte teksten je meteen in de zomerstemming brengen. Het is een uitnodiging om alle zorgen los te laten en te genieten van de simpele geneugten van het leven onder de stralende zon.

Marlane’s unieke stem met volkse klanken komt prachtig tot uiting in “Lekker Zonnen”. Haar krachtige vocalen tillen het nummer naar een hoger niveau en laten de luisteraars meedeinen op de zomerse klanken. De videoclip, opgenomen bij het Bos Bad Vuursche in Baarn, straalt een zomerse sfeer uit en zit vol met prachtige beelden die perfect aansluiten bij de vrolijkheid van het nummer.

“Lekker Zonnen” is vanaf 29 juni overal te streamen en de videoclip overal te bekijken!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat