VBRO

Matthijs Koning na twee jaar radiostilte terug met nieuwe single NOOIT VERGETEN

Na een radiostilte van een kleine twee jaar laat Matthijs Koning weer van zich horen. De aanleiding hiervoor is zijn nieuwe single Nooit vergeten die geproduceerd is door zijn vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Helemaal stil was het eigenlijk ook weer niet. Eind september 2022 plaatste hij een oproep op Facebook waarbij hij de hulp inriep van zijn fans. Hij was namelijk van plan om een aantal akoestische liedjes op te nemen én online te zetten op zijn YouTubekanaal. Inmiddels heeft hij twee prachtige nummers toegevoegd en dat gaan er in de toekomst ongetwijfeld veel meer worden.

Matthijs: Ik had op Spotify een uptempo Zuid-Afrikaans liedje gehoord waarvan ik vrolijk werd. Mijn vraag aan Frank was of hij daar een eigen draai aan kon geven zodat het in mijn straatje zou passen. Normaal gesproken schrijft mijn broer de teksten, maar omdat Frank aangaf dat hij sinds kort een exclusieve samenwerking heeft met de getalenteerde tekst-kunstenaar Björn de Leijer, gaf ik hem hij de vrije hand om het onderwerp te kiezen. De eerste opzet was meteen goed, dus konden we aan de slag. Hopelijk wordt de single breed opgepakt en kan het publiek de vrolijkheid proeven van deze zomerknaller.

De single Nooit vergeten is vanaf 5 april 2023 te streamen bij de bekende portals. De videoclip is te bewonderen op YouTube en de socials van Matthijs Koning.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat