VBRO

Met haar single ‘Blijf vannacht’ betovert Aukje Fijn de harten van haar fans

Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van “Blijf vannacht” is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarrière. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021.

Aukje Fijn begint al op jonge leeftijd met zingen. Ze is pas negen jaar wanneer ze haar eerste single uitbrengt, die in Noord-Oost Nederland met succes ontvangen werd. De 22-jarige singer-songwriter heeft al diverse eigen nummers uitgebracht en is klaar voor de grote doorbraak in Nederland.

De sympathieke zangeres heeft een grote liefde voor Duitstalige muziek, wie goed luistert naar de melodie herkent hier en daar het succesvolle ‘schlagergenre’. Haar nieuwe single “Blijf Vannacht”, vertaald in het Duits: “Bleib heut’ Nacht” wordt dan ook in Duitsland uitgebracht. Hiermee gaat er een grote wens van de zangeres in vervulling.

Aukje Fijn heeft de tekst van “Blijf Vannacht” zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned. Binnenkort lanceert Aukje ook haar nieuwe videoclip, houdt haar social media in de gaten.

De nieuwe single wordt op 21 januari 2021 gelanceerd en is vanaf dat moment te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat