VBRO

Mitch van Essen brengt op het juiste moment nieuwe single KOM MAAR OP uit

Mitch van Essen werd onlangs door iemand getipt om eens te googelen naar twee straatmuzikanten die in Londen met een krakkemikkig geluidssetje het winkelend publiek helemaal gek wisten te maken. Volgens die kennis stonden binnen afzienbare tijd zeker 300 voorbijgangers te genieten van dit optreden. Vooral hun uitvoering van Mix It Up van The Kingstonians leverde bij de menigte kippenvel op. Nadat Mitch de beelden had bekeken belde hij meteen met producer Manfred Jongenelis met het verzoek om een Nederlandstalige versie van dit lied te maken.

Carlo Rijsdijk kreeg de opdracht om een tekst te schrijven die perfect bij deze track past. De heerlijke reggae klanken zorgen ervoor dat je relaxed naar de verhaallijn gaat luisteren. Met name het refrein ‘Kom maar op kom maar op kom maar op kom maar op. Kom maar op, kom maar op ….sexy lady’ is een echte oorwurm.

Mitch: Eigenlijk was het de bedoeling om een andere single uit te brengen. Sterker nog, deze was al opgenomen. Soms moet je afgaan op je gevoel en dat heb ik nu dus ook gedaan. Die opname blijft gewoon tot september op de plank liggen. Ik ga nu eerst Nederland gek maken met Kom Maar Op. Gelukkig trek de markt weer aan. Dat zie ik ook aan de boekingen die weer binnenstromen.

Voor wat betreft die twee muzikanten is er ook het één en ander veranderd. Ze zijn inmiddels een sensatie in Engeland en ook de bevolking van Ierland is helemaal in de ban van deze mannen. Overal staan ze voor uitverkochte zalen.

De single Kom Maar Op  is verkrijgbaar vanaf  8 juli 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Mitch.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat