VBRO

Nieuwe Nederlandstalige single voor Ray Smith

Na het Engelstalige uitstapje ‘Tropical fruit Delights’ presenteert Ray Smith de Nederlandstalige single ‘Juanita, mi amor’. De tekst heeft deze uit Amersfoort afkomstige enterainer zelf geschreven. Samen met zijn vaste producer Laurens van Wessel heeft Ray de muziek erbij gemaakt. Een beetje trompet, Spaans handgeklap, Spaanse gitaar riedeltjes en een makkelijk refrein wat iedereen mee kan zingen. Ray voegt met dit vrolijke nummer een pareltje toe aan zijn repertoire.

Op de vraag waarom weer hij een vrolijk nummer lanceert is Ray openhartig. ‘Allereerst omdat ik een vrolijk mens ben van nature. Daarnaast wil ik graag dat mensen plezier beleven aan mijn muziek. Natuurlijk ook omdat we inmiddels al langer dan een jaar weinig kunnen en mogen. Er is veel aan de hand binnen gezinnen, ondernemers, artiesten etc. Veel mensen zijn depressief geworden, ziek geweest, zitten financieel aan de grond en hadden veel moeite met al die Corona maatregelen. Ik vond het tijd om via de muziek wat vrolijkheid te brengen met deze twee singles kort achter elkaar. Het einde van de Corona is in zicht, de vakantie kriebels zijn er weer volop, mensen durven weer plannen te maken, dus is het tijd om weer wat te gaan genieten. Voor mij betekent dat vrolijke muziek uitbrengen. Het gaat over een vakantie liefde uit Spanje die in een echte relatie uitmondt. Ik kwam, voor de Corona wel 5x per jaar in Spanje voor oa de optredens daar en vond Juanita gewoon een mooie Spaanse naam’.

Het was nog wel een dingetje om de videoclip op te nemen. Vanwege het regenachtige weer werd de afspraak een paar keer uitgesteld. Uiteindelijk liet het zonnetje zich ook weer zien. ‘Het is een leuke clip geworden die bij het nummer past. Ik hoop dat mijn twee nieuwe singles lekker gaan meedraaien deze zomerperiode en net als de vele andere artiesten, de (betaalde) optredens langzaam weer wat gaan beginnen. Ik ben ook alweer aan het nadenken over een single die in het najaar uit gaat komen. Ik blijf niet stil zitten en heb nog ideeën genoeg in mijn hoofd. In september vertrek ik weer naar Spanje en zal daar weer gaan kijken of er weer optredens voor 2022 in te plannen zijn, wie weet. Altijd verder kijken en nooit bij de pakken neer zitten’, aldus Ray.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat