VBRO

Rob van Daal lanceert DAAR GA IK WEER

Rob van Daal gaf bij de lancering van zijn vorige single Nooit Kapot al aan dat hij erg onder de indruk was van het muzikale brein van producer Juan Richard Niks van de VolksRock Studio. Voor de productie van de opvolger Daar ga ik weer heeft Juan Richard alle registers weer opengetrokken en het tempo van de originele versie, die de Volendamse band J. Nius een paar jaar geleden uitbracht, verhoogd. De samenwerking die Rob in 2022 met Nationale Artiesten Parade is aangegaan krijgt met de release van deze plaat eveneens een vervolg.

Rob: Mijn zoon attendeerde me op dit lied en heb er vervolgens naar gekeken. Ik had er meteen een fijn gevoel bij, maar wilde er natuurlijk wel een eigen Rob van Daal draai aangeven. Die boodschap kreeg Juan Richard mee en zoals ik me had voorgesteld is het nummer ook geworden. Naast het snellere tempo klinkt het vrolijker en duidelijker. Het lied had voor mij geschreven kunnen zijn. Ik ben er heel content en tevreden mee. Kortom, deze missie is geslaagd en nu gaan we gasgeven.

Daar ga ik weer, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 10 mei 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die op korte termijn door Karl Kaspers worden geschoten, kun je in een later stadium bewonderen op Youtube en de socials van Rob van Daal.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat