VBRO

Rob Zorn gaat helemaal los met WIJ VIEREN SAMEN FEEST

Rob Zorn krijgt de laatste tijd veel goed bedoelde adviezen om af te vallen, te sporten en gezond te blijven. Maar als rasbourgondier en hobbykok vindt hij dit best wel lastig omdat hij wel van een drankje, hapje en een feestje houdt.

Daarom bezingt Rob dit dilemma op zijn eigen humorvolle wijze in zijn nieuwe zomerknaller WIJ VIEREN SAMEN FEEST. Je eet wat niet smaakt en je drinkt vieze sappies dan blijf je gaan. Maar Rob kiest altijd zijn eigen weg, want volgens hem zitten er niet voor niets net zoveel flesjes in een kratje bier als uren in de dag.

Eigenlijk is dit de opvolger van de zomerse single Bloedje Bloedje Heet uit 2021 die ondertussen bijna 2.500.000 streams op Spotify heeft bereikt. Hierna volgden nog hits als Bere Bere Koud, Barbecue en Wat was de zomer bloedje heet. Deze singles werden door heel radioland omarmd en bij diverse stations gekozen tot paradeplaat, knuffelschijf, weekschijf, enz. Bij RADIONL bereikte Bere Bere Koud de status van Hollandse Nieuwe en bij Radio Continu werden zelfs 2 singles Continuschijf.

WIJ VIEREN SAMEN FEEST is echt een mega gezellig feestnummer en de hoes hebben we nog 1 keer laten tekenen. Maurice van de platenmaatschappij UltimateDisk vindt die karikatuurtekeningen zo leuk, dus doen we dat gewoon haha. De schrijver van het liedje is ditmaal Frank Berghuis en uiteraard tekende Manfred Jongenelis weer voor de productie. UltimateDisk verzorgt de RTV-promotie en Ron Schmid VisualsMedia de videoclip. Ik bedank ook nog even in het bijzonder de sponsor Tjeerd van www.piscinarobots.nl, aldus de altijd vrolijke Rob Zorn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat