VBRO

Rob Zorn luidt herfst in met WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET

In 2021 bracht Rob Zorn de zomerse single Bloedje bloedje heet uit. Hoewel we destijds geen beste zomer beleefden, was de plaat een enorme hit en bereikte zelfs een 2de plaats in de Zomer top 10 van RADIONL. Op Spotify is er inmiddels sprake van meer dan 1.500.000 streams.

Aan het eind van de zomer van 2021 was Rob eigenlijk al bezig met de opvolger getiteld WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET. Helaas gooide een matige zomer roet in het eten, dus wat nu?

Op een ludieke, humorvolle manier, kwam daar het vervolg met de ultieme winterplaat Bere bere koud. Ondanks dat we de warmste winter ooit beleefden, werd de single opnieuw zeer breed opgepikt. Vele stations bombardeerden hem tot ParadeplaatKnuffelschijfWeekschijf en bij RADIONL zelfs tot Hollandse Nieuwe.

De opvolger Barbecue werd opnieuw door heel radioland omarmt en was de 3de hit op rij. Ook tijdens alle tuinfeesten, in alle kroegen en op de terrassen zongen de mensen het liedje massaal mee.

Voor Rob was 3 keer B eigenlijk scheepsrecht, want de singles Bloedje Bloedje HeetBere Bere Koud en Barbecue maakten zijn muzikale 3-luik compleet. Maar de zomer van 2022 veranderde dit, want die was echt bloedje heet! De dagen waren lang, de stranden vol, het was puffen en nog eens puffen. We beleefden de heetste en langste zomer ooit in de geschiedenisboeken. Rob besloot daarom om de single WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET die nog op de plank lag, toch uit te brengen.

Aangezien Rob geen afscheid kon nemen van de inmiddels beroemde deurwaarder met cornetto en zijn schoonmoeder, schreef hij ze weer terug in het nummer. Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere zijn weer verantwoordelijk voor de compositie en Manfred Jongenelis voor de productie. UltimateDisk verzorgt de RTV-promotie en Ron Schmid VisualsMedia de videoclip. Wederom is deze single gesponsord door: www.piscinarobots.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat