VBRO

Jaman pakt met z’n nieuwe de VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest VBRO haar nieuwe Trotsplaat voor de komende week. Vanaf volgende maandag 22 maart is dat ‘Die ster dat ben jij’, de gloednieuwe single van zanger Jaman. Het nummer is geschreven door het befaamde duo Emile Hartkamp en Norus Padidar, dat natuurlijk garant staat voor het onvervalste Nederlandse levenslied. Wat dat betreft worden we in dit nieuwe nummer niet teleurgesteld. Het is immers een meeslepend lied met een gevoelige tekst geworden. En laat het maar aan Jaman over om dat op de juiste manier voor het voetlicht te brengen. De Overijsselse zanger, die zijn vertrouwde witte petje heeft verruild voor een zwart exemplaar zoals je ziet in de clip, is goed vertrouwd met deze stijl en laat zich dan ook van zijn beste kant zien en horen. Oordeel zelf maar.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat