VBRO

Ingrii & Luc Caals gaan zomertijd in met Trotsplaat

De allereerste samenwerking tussen Ingrii en Luc Caals kwam er in 2018 bij de opnames van de videoclip ‘Je bent niet hip’. Luc nam hier natuurlijk de komische rol op zich wat voor heel wat hilariteit zorgde tijdens de opnamen.

“Voor mij is Luc Caals Vlaanderens grootste komiek” zegt Ingrii. Ze heeft haar bewondering voor hem dan ook nooit onder stoelen of banken gestoken. Ook Luc, die trouwens een zeer goed zanger is, was meteen gecharmeerd door de leuke en spontane Ingrii. Er ontstond een mooie vriendschap en deze vriendschap bracht hen op het idee om een duet op te nemen.

‘Ik zie een ster’, wat origineel in 1974 werd uitgebracht door Mouth en MacNeal, werd een ‘evergreen’ en leek erg gepast voor hen.

Laurens Van Wessel maakte een supertoffe nieuwe versie en de stemmen maar ook de looks van Ingrii en Luc zorgen ervoor dat het plaatje helemaal klopt! De VBRO-Trotsplaat vanaf maandag 29 maart!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat