VBRO

Paashaas brengt Trotsplaat mee voor Salim Seghers

Elke week kiest VBRO de Trotsplaat voor de volgende zeven dagen. En die komt deze week uit Limburg want Salim Seghers, de populaire Vlaamse zanger uit Peer bracht vlak voor Pasen een nieuwe single uit. Een herkenbaar geluid want het gaat om een nieuwe eigentijdse remix van z’n grote hit ‘Blijf Je Deze Nacht’ uit 1989. Met dit liedje scoorde de sympathieke oud-onderwijzer destijds bij VBRO en bij het Vlaamse publiek en dat leverde hem een aantal keren ‘Tien Om Te Zien’ op.

Salim Seghers heeft de afgelopen decennia duizenden kilometers afgelegd doorheen Vlaanderen op weg naar honderden optredens en soms doorkruiste hij zowaar Vlaanderen meer dan één keer per dag of avond. Hij mist het optreden en de fans dan ook als geen ander.

En nu is er dus de nieuwe versie van z’n top-hit ‘Blij Je Deze Nacht’. Het liedje werd in een nieuw arrangement gestopt door Eric De Clercq in de RCP Studio in Roeselare. Vanaf Paasmaandag de VBRO-Trotsplaat!

 

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat