VBRO

Mieke & Bandit krijgen One Way Ticket voor de Trotsplaat

Het jaar 2017, ergens in een kleedkamer zit zangeres Mieke te wachten tot ze ‘op mag’. Plotseling wordt ze gegrepen door het stemgeluid van een zanger die op dat moment het podium vult. De West-Vlaming Bandit.

Ze weet meteen: ‘Met hem wil ik een duet opnemen.’

Dat was 2017. Vandaag, anno 2021, zijn we een aantal singlesuccessen verder. Het kon dan bijna ook niet anders dat er van dit succesvolle gelegenheidsduo een album moest komen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het duetten -lbum ‘SAMEN’ van ‘Mieke & Bandit’ in najaar 2020 te releasen, Covid stak daar evenwel het spreekwoordelijke stokje voor.

Nu langzaam de wereld weer een beetje opengaat, werd besloten alvast een voorproefje van dit abum wereldkundig te maken, met de single ‘One way ticket’. Deze ‘One Way Ticket’, zou voor Mieke en Bandit de rechtstreekse weg naar de hitparade kunnen zijn. Maar bovenal een ‘One Way Ticket’ naar een zomer waarin we weer een beetje kunnen genieten van mooie muziek en vooral…van elkaar! Met als eerste opstapje de VBRO-Trotsplaat!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat