VBRO

Sander Kwarten en Elz Bakker Trotsplaat met nieuw duet

Sander Kwarten en Elz Bakker vervolgen hun samenwerking met de compleet nieuwe en volkse single ‘Daarom Wil Ik Bij Jou Zijn’.

Nadat het ‘gelegenheidsduo’ in het begin van dit jaar hun allereerste duetsingle ‘Mijn Hart Huilt Om Jou’ presenteerde werden de artiesten overladen met complimenten. Uiteraard kregen ze vaak de vraag gesteld of het bij deze éne plaat bleef of dat er nog meer zou komen.

Omdat dit duet ook bij de toonaangevende Nederlandstalige radiostations werd opgepakt gaf platenmaatschappij Cornelis Music al vrij snel een opdracht aan Emile Hartkamp om een nieuw liedje voor Sander en Elz te produceren. Van een gelegenheidsduo is dus geen sprake meer. Als ook dit lied een succes wordt, bestaat de kans dat men uiteindelijk aan een album gaat werken.

Aan ons zal het in ieder geval niet gelegen zijn want ‘Daarom Wil Ik Bij Jou Zijn’ is volgende week de VBRO-Trotsplaat!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat