VBRO

Lisa del Bo heeft de volgende Trotsplaat te pakken

Op 9 juni werd Lisa del Bo 60. En ze vierde niet enkel deze verjaardag; Lisa staat dit jaar ook dertig jaar op de planken! Vieren doet ze in de haar kenmerkende stijl, met een gloednieuwe single ‘Wonderen’.

Op de dag dat we de strenge corona-maatregelen een flink stuk mochten lossen, blies Lisa zestig kaarsjes uit. En ze heeft dus nog een tweede verjaardag te vieren, want ze staat intussen al 3 decennia lang op het podium. Lisa wilde die gelegenheid niet zomaar laten voorbijgaan en daarom trakteerde ze ons dus op haar nieuwe single ‘Wonderen’.

Het blije en sprankelende liedje is een origineel nummer van de hand van Daniel Ditmar en Pallieter Van Buggenhout. Het nestelt zich vlot in je oren en bezorgt je meteen een vrolijk gevoel. ‘Wonderen’ gaat over hoe gelukkig je kan zijn met iemand die naast je staat, je steunt en hoop geeft. Wie naast Lisa stond bij de opnames, is haar zoon Eli want hij heeft de tweede stem ingezongen.

Voor velen is 60 worden een mijlpaal, maar zelf staat Lisa er nauwelijks bij stil. “Ik voel me fitter dan toen ik 50 was en rustiger dan toen ik 40 was.”, aldus Lisa. “Ik ben content en doe mijn werk nog steeds met evenveel passie, overgave en goesting… misschien zelfs nog meer dan vroeger. Ik kijk uit naar de weg die ik nog wil gaan en naar al wat er nog voor me ligt. Alles is in z’n plooi gevallen en muzikaal heb ik mijn draai gevonden.”

Dat laatste bewijst ‘Wonderen’. Het is een liedje dat perfect past bij de stem van Lisa en waar zij nu voor staat. De nu volgende week onze VBRO-Trotsplaat! Gefeliciteerd Lisa!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat