VBRO

Django Wagner kijkt met Trotsplaat uit naar de zomer

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem; er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 12 jaar het beste van deze twee werelden. Django groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem dus van kindsaf in bloed. In 2009 weet zijn debuutalbum ‘Kali’ de gouden te halen, net als de opvolgers ‘Mijn Gevoel’ en ‘Als De Nacht’. Later volgden nog albums naar aanleiding van de samenwerking met collega Frans Duijts en Kerstmis. Maar nu is het zomer en is Django Wagner terug met een boodschap om naar uit te kijken ‘Als De Zomer Komt’. We hopen met hem dat dit dan toch nog binnenkort mag zijn. Vanaf maandag in ieder geval op de radio want Django heeft de VBRO-Trotsplaat te pakken!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat