VBRO

Hessel & Ineke pakken de VBRO-Trotsplaat met beide handen

Voor de nieuwe VBRO-Trotsplaat blijven we nog even in Nederland. Meteen nà het 15 augustus-weekend beginnen Hessel & Ineke aan een intense radio-week bij ons: om de 3 uren te horen als meestgedraaide van de week! De gloednieuwe single heet ‘Mijn geluk krijg jij’.

De twee Friezen die ook in het dagdagelijks leven een duo zijn, werkten voor de nieuwe plaat samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar, een Nederlands schrijversduo dat al lang z’ strepen verdiend heeft in de populaire Nederlandstalige muziek. Het liedje klinkt dan ook erg ‘vertrouwd’ in de oren, niettegenstaande het wel een volledig nieuwe productie is. Meezingen is dan ook meteen de boodschap! De mooie videoclip van het liedje werd overigens niet zo ver hier vandaan opgenomen. Meer bepaald in Middelburg, in Veere en ook in Koudekerke, allen in de provincie Zeeland. En het is trouwens geen geheim dat Hessel & Ineke ook bijzonder graag bij ons in Vlaanderen zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat