VBRO

Danny Fabry met nieuwe single VBRO-Trotsplaat

Danny Fabry bracht op 15 augustus z’n nieuwe single in primeur op onze VBRO Radio Show op ‘t Klein Strand in Jabbeke. En nu ook in onze reguliere programma’s. Vanaf volgende maandag is ‘Wie Weet’ immers de VBRO-Trotsplaat en bijgevolg om de 3 uren te horen op de radio die trots is op populaire Nederlandstalige muziek. Een swingend zomernummer is het geworden, het idee van de man die intussen al lang niet meer weg te denken is uit de Vlaamse showbusiness en dit jaar 50 jaar carrière mag vieren. ‘Wie Weet’ is de Nederlandstalige versie van ‘I Might’ van Shakin’ Stevens, een hit uit 1990. En Danny brengt het helemaal zoals het moet. Hij swingt met andere woorden de pannen van het dak in dit ijzersterke nummer! De nu volgende week onze VBRO-Trotsplaat.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat