VBRO

Willy zorgt voor het feest met de Trotsplaat

Willy Sommers viert dit jaar z’n 50-jarig jubileum. En dat doet hij natuurlijk in stijl. Er is namelijk een biografie uit met pittige weetjes uit die afgelopen decennia. Die gaat gepaard met een gloednieuw album met alleen maar nieuwe nummers en een terugblik op ‘Liefde Voor Muziek’. De eerste single daaruit is ‘Ik Zorg Voor Het Feest’, de plaat waarmee Willy dit jaar 2021 zal volmaken.

Het was inderdaad 50 jaar geleden, in 1971, dat Vlaanderen mocht kennismaken met Willy Sommers. Hij scoorde toen de evergreen “Zeven Anjers, Zeven Rozen”, tot op vandaag nog steeds gekend als meezinger over de generaties heen. Een halve eeuw later is de populaire zanger niet meer weg te denken uit de Vlaamse show-wereld en werd hij nà Will Tura zowaar de populairste zanger. En nu is er dus het boek en een bijhorend album. Proficiat Willy! De nu komende week zorgt de jubilaris voor de VBRO-Trotsplaat, met z’n nieuwe single!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat