VBRO

Ella Luna met nieuwste single VBRO-Trotsplaat

“Figurant”, zo heet alweer de nieuwste van Ella Luna. De Oudenburgse zangeres heeft de smaak duidelijk te pakken. Haar vorige single “Liever Vrij” is nauwelijks op de terugweg of daar heeft ze alweer een nieuwe op de plank. En die werd speciaal voor haar geschreven door de onlangs overleden Stefaan Fernande samen met Patrick Hamilton die ook al instond voor tal van andere singles van Ella. Bij het nieuwe liedje hoort ook een leuke videoclip zoals je hier zelf kan zien. De West-Vlaamse zong lange tijd en niet zonder succes in het Frans maar is sinds kort meer en meer in onze eigen taal gaan opnemen. En ook dat zit duidelijk goed. “Figurant” werd uitgebracht op het Starbridge Records label; het is de nu komende week onze VBRO-Trotsplaat.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat