VBRO

John West heeft de VBRO-Trotsplaat beet

De nieuwe single van John West kreeg de titel ‘In De Nacht’ mee en dat is op zich al toepasselijk met de donkerste periode van het jaar voor de boeg zou je zo kunnen denken. Maar er is wel méér aan de hand. Z’n nieuwste paradepaardje zal zeker in de voetsporen treden van andere ‘speciale’ toppers-in-wording, momenteel in onze hitparade. De single belooft een klapper van formaat te worden die we op menig feestje gaan horen!

Net zoals z’n voorgaande successen ‘Je Raakt Me Zo’ en ‘Dans’ zijn Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne verantwoordelijk voor deze productie die dit keer over het nachtleven gaat. En dat is typisch een onderdeel uit het leven van John. De pakkende woorden “In de nacht begin ik pas te leven want overdag past de wereld niet bij mij”, geven dan ook aan dat hij s’ nachts productief is en als het ware als een oude diesel begint aan een nieuwe dag. Deze krijgt ook overdag alle kansen bij ons want de nu komende week is het liedje VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat