VBRO

VBRO-Trotsplaat voor nieuwe van Frank Smeekens

Frank Smeekens presenteert z’n nieuwe single, “Jij Geeft M’n Leven Zin”. En dat is zoals je kan vermoeden een onvervalste liefdesverklaring.

De zingende voetballer werd in de afgelopen jaren zowaar één van de gezelligste artiesten van Nederland. Al jaren is Frank een graag geziene artiest op de podia, zowel in de horeca, op de bedrijfsfeesten als op de vele festivals en met nummers als “Laat De Zon Op Je Schijnen”, “Kleine Dingen”, “De Allerleukste Meid” en “Het Leven Blijft Mooi” timmerde hij hard aan zijn carrière. Of hij nu op het podium staat of op bezoek is in de studio, het is altijd even gezellig met Frank Smeekens. Zo wist hij ook een plaatsje te bemachtigen in onze volledig opgeschoonde VBRO-artiestengallerij in ons omroepcentrum.

Ondanks de vervelende corona-situatie heeft deze periode Frank toch nog iets moois opgeleverd. Hij tekende immers een contract bij platenstal Berk Music uit Eindhoven en zo is meteen z’n eerste single na ruim anderhalf jaar radiostilte een feit. Het liedje werd geschreven door Jeffrey Heesen en Waylon van der Heijden. Onze volgende VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat