VBRO

Tamara Tol met nieuwe single eerste Trotsplaat van 2022

Geïnspireerd door verhalen die anderen haar vertellen, met een mengeling van gebeurtenissen uit haar eigen leven, schreef Tamara Tol uit Volendam weer een ronduit sterke tekst voor haar nieuwste single. Die kreeg als titel ‘Laat Mij Nu Maar Alleen’. Met de door haarzelf gecomponeerde aantrekkelijke muziek is er weer een juweeltje verschenen waar de liefhebbers van haar genre ongetwijfeld van zullen genieten. De productie van Hans van Vondelen met videoclip van Thijs Aldenzee maken het geheel compleet. “Het nummer is een verhaaltje met een boodschap, hoe je ondanks pijn en verdriet toch nog gelukkig kunt worden”, vertelt Tamara, die de single beschouwt als voorloper op een nieuw album dat in 2022 wordt uitgebracht. Ook werkt ze voor het nieuwe jaar aan een theatertournee ‘De Mooiste Liedjes Van Toen’. Met haar nieuwe single is Tamara Tol met de eerste VBRO-Trotsplaat van 2022!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat