VBRO

Sasha & Davy pakken de VBRO-Trotsplaat

Sasha & Davy luidden het nieuwe jaar in met een nieuwe single. Na hun succesvolle solo-singles ‘Door jou’ en ‘Hij vecht’, brengen Sasha & Davy nu het duet ‘Geloof jij in mij’ uit. De song vind je ook terug op hun recent verschenen album ‘Thuis’, dat bestaat uit 15 nieuwe nummers én hun 30 grootste hits uit de voorbije 10 jaar.

Het nummer vertelt het verhaal van een koppel dat twijfelt of ze uit elkaar moeten gaan. Het is een fase die voor veel geliefden herkenbaar kan zijn. Ongevraagd voelen ze de druk van hun omgeving die hun mening over de situatie deelt met het koppel. Uiteindelijk beslissen ze om toch voor elkaar te kiezen, omdat ze beseffen dat liefde overwint, zolang ze maar genoeg geloven in elkaar. De tekst en muziek zijn geschreven door Davy Gilles, Cliff Vrancken en Steven Hellemans.

Ook in 2022 willen Sasha & Davy met solo- en gemeenschappelijke nummers het publiek blijven inspireren met hun muziek. “Op basis van de respons die we krijgen via de sociale media, merken we dat mensen veel aandacht schenken aan onze teksten. Op één of andere manier maken ze iets los bij ze en is de herkenning groot. Ik schrik altijd hoeveel mensen de onderwerpen die wij in onze nummers omschrijven zelf echt hebben meegemaakt. Als onze muziek op één of andere manier troost kan bieden of zorgt voor herkenning, dan is onze missie meer dan geslaagd”, zegt Davy Gilles enthousiast.

‘Geloof jij in mij’ is deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat