VBRO

Suzy Marrel met zomerse VBRO-Trotsplaat

Omdat deze zomer zó mooi is en we daar met z’n allen zo erg van genieten pakt Suzy Marrel uit met een extra zomersingle! Voetjes in het zand, 3 bolletjes zon, de breedste glimlach van Suzy Marrel en je hebt een ‘Coupe Soleil’. En da’s meteen de titel van het nieuwe zomerliedje dat zal blijven nazinderen tot in de nazomer. ‘Coupe Soleil’ is een echte zomersingle en een ideetje van Lex De Groot van LDG produkties. Het resultaat is een absolute meezinger met een feelgood-gevoel tot je de laatste krekel hoort tjirpen op een zwoele zomer avond. Met de nieuwe single treedt Suzy Marrel volledig uit haar comfortzone en bewijst ze meteen haar veelzijdigheid als artieste. ‘Coupe Soleil’ klinkt zoals Suzy Marrel de zomer ziet, genieten samen met haar fans, plezier beleven en vooral proeven van het heerlijke leven. Meteen ze de West-Vlaamse ook een nieuwe stap voorwaarts want ze stopte haar scharen, kammen, borstels en haardrogers in de kast om zich definitief toe te leggen op haar zangcarrière. We wensen Suzy veel succes en belonen haar deze week met de VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat