VBRO

Hessel & Ineke hebben de VBRO-Trotsplaat

Hessel & Ineke presenteren bij het begin van de herfst hun hartverwarmende nieuwe single! En het was het publiek, aanwezig op hun fan-middag in de Huifkar in Putten dat de primeur kreeg als verrassing. De opnames van “Jouw Wereld Is Die Van Mij” vonden plaats bij Emile Hartkamp en Norus Padidar. Emile is verantwoordelijk voor de tekst die op het lijf van het zangduo uit Sneek is geschreven. Het is meteen de vijfde single die van hen verschijnt. Drukke tijden dus voor het koppel. Want er zijn niet alleen de optredens; Hessel (Wijkstra) is immers ook dagelijks te horen in “Op Volle Kracht” bij de collega’s van RADIONL in Nederland. Vorig jaar werd hij nog bijzonder zwaar getroffen door corona, waardoor hij wekenlang out was, maar uiteindelijk wist hij terug te vechten en de draad weer op te pikken. Deze week dus er vol tegen aan bij de VBRO met “Jouw Wereld Is Die Van Mij” als de Trotsplaat van week 38!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat