VBRO

Marjan Berger en Siham zorgen voor VBRO-Trotsplaat

Marjan Berger die inmiddels een decennia-lange staat van dienst heeft in de Lage Landen en Siham die nog maar pas aan het ontluiken is in de Vlaamse showbizz vinden elkaar op een schitterende manier in het nieuwe duet ‘Vrienden Voor Het Leven’. Hoe Marjan Berger over Siham denkt en wat Siham van Marjan vindt… dat wordt wel heel duidelijk als je luistert naar hun nieuwe song. Als het ware ook een spreekwoordelijk moeder-dochter-verhaal tussen de ervaren zangeres die ooit begon als Marjan Kampen, later in de bekende duo’s Theo & Marjan, Cees & Marjan en Frank & Mirella de successen aaneen reeg en later weer solo ging onder haar huidige artiestennaam en dan anderzijds de jonge frisse verschijning Siham die alle goede raad uit het vak kan gebruiken en daar ook erg nieuwsgierig naar is.
Sabien Tiels zette haar beste beentje voor en schreef een pareltje voor deze 2 hartsvriendinnen. Het werd een ‘Vriendschap voor het leven’! Deze week de VBRO-Trotsplaat en bijgevolg om de drie uur te horen bij de radio die trots is op Nederlandstalige muziek!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat