VBRO

Snelbouw zeecontainer voor veilige opslag of transport

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal. Je hebt te weinig opslagcapaciteit voor bijvoorbeeld archiefmateriaal of er komt een mooie opdracht op je weg waarvoor je het materiaal per schip kunt versturen.

In beide gevallen ontkom je er niet aan: een zeecontainer kopen.

Ga je voor de best mogelijke kwaliteit, dan kom je bijna vanzelf uit bij de zeecontainers van Materiaalcontainerstore.be.

Zeecontainers het meest gebruikt

Zeecontainers zijn de meest gebruikte containers ter wereld. Zoals de naam al een beetje aangeeft, worden ze doorgaans gebruikt voor vervoer over zee. Maar ze zijn daarnaast ook prima te gebruiken voor allerlei vormen van opslag. Zo wordt de demontabele snelbouw container 3,1 x 2,3 meter voor materiaal en inboedelopslag. Of voor het opslaan van archieven.

Dankzij de zware houten vloer heeft de zeecontainer een draagvermogen tot 500 kg.

Iedere zeecontainer heeft aan de bovenkant vier vooraf aangebrachte hijsogen. Bovendien zijn er aan de onderkant metalen insteekbeugels aangebracht; dat maakt het vervoeren met behulp van heftrucks een stuk eenvoudiger.

Alle zijden van de zeecontainer zijn gemaakt van 0.8 mm gegalvaniseerd staal. Dat heeft zo zijn voordelen.

Daardoor zal je zeecontainer spreekwoordelijk weer en wind doorstaan. Bij sneeuw verdraagt hij een belasting tot 135 kilogram per m2. En windstoten zijn tot 160 kilometer per uur geen enkel probleem.

Voor (de)montage geen extra gereedschap nodig

Het vernuftige kliksysteem zorgt ervoor dat je met twee personen de container binnen 10 minuten zonder extra gereedschap kunt monteren en demonteren. Met recht hebben we het hier over een makkelijk demontabele container.

Zeecontainers in meerdere maten

Afhankelijk van de doelstellingen die je hebt, leveren wij de demontabele zeecontainers in drie verschillende formaten:

  • 3,1 x 2,3 meter
  • 6,1 x 2,3 meter
  • 12,2 x 2,3 meter

Vragen of opmerkingen?

Ga dan naar de website en vul het contactformulier in. Er wordt altijd binnen een termijn van 24 uur gereageerd, maar vaak al sneller.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of een e-mail sturen. Wij zijn als volgt bereikbaar:

  • Telefoon: (00-32) 673 80676
  • E-mail: info@materiaalcontainerstore.be

Wil je een zeecontainer of materiaalcontainer kopen, vraag dan een offerte aan. Dat kan op dezelfde manieren als die hierboven zijn omschreven. Ook kan je bij de contactpagina op de website de button <offerte>  aanklikken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat