VBRO

Sasha & Davy hebben de VBRO-Trotsplaat

Ze zijn al meer dan 10 jaar getrouwd én staan ook al meer dan 10 jaar samen op de planken. Het is duidelijk: Sasha & Davy zijn zowel op als naast het podium onafscheidelijk. En dat ze nog elke dag verliefd zijn, bezingen ze ook op hun gloednieuwe single, die in de staart van het jaar uitkwam. ‘Elke Dag Verliefd‘ is een mooie, liefdevolle song die veel warmte biedt in de koude wintermaanden.

Sasha & Davy: “Op 11 december 2022 waren we 12,5 jaar getrouwd. Dat noemen ze een koperen huwelijk. We vonden dat wel een leuke reden om samen een mooie, liefdevolle single uit te brengen. En we voelen nog steeds heel veel vlinders. Niet zoals in het begin natuurlijk, want die eerste verliefdheid verdwijnt na verloop van tijd. Maar het intense houden van is er zeker nog. We hopen echt dat we samen oud worden, maar voorlopig genieten we elke dag van onze muziek, de optredens, onze kinderen én van elkaar! En dat zal ook iedereen horen in deze song.”

Elke Dag Verliefd‘ is in de laatste week van het jaar de VBRO-Trotsplaat en pakt zo ook nog Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag mee!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat