VBRO

Aurélie heeft de VBRO-Trotsplaat

Aurélie geniet momenteel van een welverdiende zomervakantie. De gedreven peuterjuf en danseres van partyband SWOOP, kan in haar eerste zomer als solozangeres rekenen op heel wat leuke optredens en promotie-opdrachten. Ze dook onlangs de studio in om haar nieuwe song in te zingen, de opvolger van haar debuutsingle ‘Geef me je liefde’ die meteen goed ontvangen werd. “Leuk als je bij je debuut zoveel mooie reacties krijgt”, zegt Aurélie. “Ik wil dan ook iedereen bedanken om de start van mijn solocarrière te steunen maar er is nog veel werk aan de winkel en ik wil groeien in deze carrière”, zo gaat ze verder. Om te bewijzen dat ze geen eendagsvlieg is, pakt ze uit met een nieuwe single, met name een Nederlandstalige versie van de klassieker van de formatie Earth & Fire, ‘Weekend’. De Nederlandse pop-band met zangeres Jerney Kaagman scoorde er in 1979 een onsterfelijke hit mee en de nieuwe schlager-sensatie van Vlaanderen wil ook in dit spoor. Producer en DJ Robert Abigail mocht de uitdaging aangaan om de song in een nieuw schlagerpop-kleedje te steken. De Nederlandse tekst van ‘Weekend’ werd geschreven door Filip D’haeze. Geniet mee van het nieuwe nummer als VBRO-Trotsplaat van deze week!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat